Samen aan het werk: bekijk gerust ons foto album en de evaluaties

De lessen waren van het begin tot het eind boeiend. Alles was zeer interessant. Ik vond het een plezier om naar de bijeenkomsten van de opleiding te gaan. Wat ik zeer waardeer is de snelle reactie op de mail. Zij antwoorden vrijwel direct en zij geven meteen een positieve feedback op de ingeleverde stukken. Presentaties zijn boeiend. Opleiders stralen rust uit en prettig om naar te luisteren. Ik vond het fijn dat de feedback met een positieve insteek geschreven is. Het is fijn om te lezen wat je goed hebt gedaan. Verder geven ze duidelijke tips over hoe nu verder.

Prettige afwisseling in onderwerpen en iets doen. Veel informatie, top! Prettig dat de materialen online komen. Goede sfeer, prettige manier van beiden van presenteren.

Leuke groep! Duidelijke opzet, leerdoelen. Bevlogen docenten. Open houding docenten en deelnemers. Goede sfeer.

Ik vond de eerst dag al geweldig leerzaam. Jullie hebben een prettige manier van kennis overdracht. Bedankt!

Deze manier van les krijgen is erg prettig en zeer duidelijk. Veel te weten gekomen. Fijn! Een prettige sfeer, duidelijk en overzichtelijk. Fijn dat er ruimte is in de opdrachten.

Ik wil nog even laten weten hoe intens ik genoten heb van de studiedag donderdag! De inhoud was heel boeiend, maar vooral ook de manier waarop jij dat brengt; dit is geen kennisoverdracht, zoals ik die gewend was in de collegebanken. Ik heb de hele dag ervaren als het samen delen van zuivere, doorleefde wijsheid, prachtig! Het heeft me diep geraakt en enorm geïnspireerd.

Heel interessant, veel nieuwe informatie. Totaal andere doelgroep dan waarin ik werk. Pittig en veel om over na te denken. Je krijgt een andere kijk op leerlingen.

Veel geleerd en opgehaald over onderpresteren en hoe aan te pakken om het ook het team te kunnen vertellen. Fijn dat boeken even kort worden toegelicht en samengevat.

Duidelijk en veel inzichten op een dag. Bij de opdrachten is er ruimte voor eigen interpretatie en uitwerking van de opdrachten. Veel ideeën, praktisch uitwisselen.

Heel veel input gekregen die ik meteen kan gebruiken / inzetten op school. Ik was vanmorgen moe, maar ik ga vol energie het weekend in. Blijf met hetzelfde enthousiasme jullie kennis aan ons overdragen.

Ik krijg energie van de groep en de kennis & vaardigheden die wij krijgen van jullie! Het mooiste vind ik, dat er ruimte is tijdens de opleidingsdag om je kennis toe te passen. Ik voel ‘wrijving’ 🙂 . Het is reuze interessant en inspirerend. Ik heb zó veel zin om met onze HB-kinderen aan de slag te gaan!

Bij deze wil ik een terugkoppeling geven op jullie lessen, die jullie ons hebt gegeven. Ik vond het een prettige manier van overdragen van al jullie kennis en ervaring. Jullie doen dit rustig en het blijkt dat jullie veel van het onderwerp Hoogbegaafdheid en beleidsvorming af weten. Ik vind dat deze cursus een proces van bewustwording is. Jullie hebben er zeker toe bijgedragen dat mijn professioneel handelen gerichter is geworden.

Door het volgen van de workshop heb ik op een geheel andere manier naar mezelf leren kijken. Daarnaast heeft het me meer inzicht en handvatten gegeven om een betere kijk en grip te krijgen op verschillende situaties. Het is een mooi begin om een start te kunnen maken met het vinden van een betere balans door tijdig te schakelen tussen innerlijke familieleden.

De verdieping van de theorie gelinkt met praktisch voorbeelden m.b.t modellen, filmpjes, boeken, tools waren erg fijn. Je hebt een talent om iets ‘ogenschijnlijks ingewikkelds’ in hapklare taal uit te leggen, waardoor het begrijpelijk wordt. Geen punten tot verbetering. Heldere presentatie.

Wat heb je ons veel inzicht gegeven, wat was het verrassend en inspirerend. Thuis heb ik mijn man en volwassen (schoon)kinderen verteld over de innerlijke familie. Dat zorgde voor veel hilariteit en daarna voor gesprekken waarin we met elkaar naar inzicht zochten. Wat waren onze rollen binnen onze relatie met elkaar? Wat werkt wel en wat werkt absoluut niet?

Ik heb zó veel zin om met onze HB-kinderen aan de slag te gaan!

Voor jou! 3 onmisbare hulpmiddelen in het basisonderwijs én onze nieuwsbrief:
=

Overzicht minimumeisen basisondersteuning

=

Checklist verrijkingsdoelen en materiaaleisen

=

Database met ruim 60 materiaal- en websitetips

=

Nieuwsbrief met inspiratie en ons aanbod